Johnny Kühn
Johnny KühnIndehaver og designer
Har drevet Kühn design siden 1994. Virksomheden arbejder med grafiske identiteter og visuel kommunikation indenfor både online og offline medier. Herudover Audio Branding, lyddesign og animation.

Min mission er at løfte dine projekter, din virksomhed og få dit brand til at fremstå med øget styrke. Med min solide erfaring som selvstændig designer, kan du trække på mig til opgaver indenfor online og offline medier, såsom grafiske identiteter, websites, brugerflader, tryksager og andre former for visuel kommunikation.

Udover visuel design, som den mere kendte del af branding, har du også mulighed for at bruge mig i forhold til en auditiv overbygning. Dette egner sig især til præsentationer, profilvideo med tilhørende lyd identitet som kan anvendes i din marketingsstrategi til fx. ringetone, SoMe video og lydlandskaber, som slår dit navn yderligere fast.

Du kan også vælge at benytte mig som rådgiver på strategisk plan for at kvalificere dine beslutninger, ideér og mulige virksomhedstiltag. Jeg finder glæde ved at samarbejde med fastansatte specalister indenfor mit område som ekstern sparringspartner. Jeg sidder i et Advisory Board og er vandt til at lave oplæg til bestyrelser.

 • 100% dedikation til mine opgaver.
 • Sætter en ære i at levere opgaver til tiden.

 • Ingen halvhjertede løsninger.

 • Humor er et godt værktøj til samspil.

Produkter

 • Rådgivning
 • Design guides/design manualer
 • Grafiske identiteter
 • Grafisk design
 • Logo udvikling
 • WordPress hjemmesider
 • Brugerflade design (UI/UX design)
 • Webdesign
 • Audio Branding
 • Animation
 • Design til Sociale Medier
 • Web magasiner
 • Tryksager
 • Illustration
 • Photoshop collager og manipulation